site templates free download

Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri Kulübü

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi'ne bağlı olarak 2000 yılından beri aktif olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bilgisayar, yazılım ve bilişim teknolojilerine ilgisi olan bütün öğrencilere gerekli bilgi ve kaynağı sağlayabilmek, yol gösterecek insanlarla buluşturmak için çalışıyoruz.

Etkinliklerimiz

Yazılım ve bilişim teknolojileri alanında Türkiye'de alanında uzmanlaşmış insanlarla etkinlikler düzenleyip öğrencilerin ve ilgili insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
2019-2020 Planlanan Etkinliklerimiz
- Bilişim Günleri 2020
- TeaTalks
GDG Eskişehir ile birlikte
-GDG DevFest'19 Eskişehir
- WTM'20

Eğitimlerimiz

Her eğitim-öğretim yılı boyunca düzenli olarak öğrencilerin kendilerini geliştirebilmeleri adına temel seviyeden başlayarak kodlama eğitimleri düzenlemekteyiz.
2019-2020 Eğitimler
- C
- C++
- Python
- AutoCAD

Projelerimiz

Her mühendislik öğrencisinin yaşaması gereken tecrübe olan proje araştırma-geliştirme süreçlerini tatması için projeler geliştirmeye çalışıyoruz. Kardeş kulübümüz ESOGÜ Mühendislik Projeleri Geliştirme Kulübü ile birlikte bu eğitim-öğretim yılı boyunca projelerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.